Alexa Ranking MyCherita

cek ranking alexa

Salam Ramadhan, salam berhujung minggu, hari ini blur takde idea nak update jadi saya pun check la ranking alexa bagi blog MyCheritaUntuk ranking global Mycherita naik sikit ke tangka ke 375,412 dan untuk ranking Malaysia juga naik sikit ke tangga 4,457. Bagi yang ingin mengetahui ranking Alexa MyCherita yang lepas, boleh pergi ke link dibawah entri ini. Alhamdulilah, rezeki dibulan ramadhan ini, walaupun naik sikit je, tapi saya tetap bersyukur sebab bulan ini tak banyak info atau maklumat yang dapat saya disebarkan. Moga segala hebahan maklumat dari Mycherita sedikit sebanyak dapat memberi manafaat kepada anda semua

p/s : Entri ini sekadar rujukan buat saya bagi menambah mood berblogging.. ^_^
26 Comments for "Alexa Ranking MyCherita"

boleh ni.. perlu konsisten nanti lama2 akan mengecil angka tu...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Semoga berjaya..kalo ayie jauh lg deh

woaah best laa ni :D

singgah sini dari blog mia liana :3

Singgah dari segmen MIA LIANA.salam perkenalan.
jemput join GA kad raya saya :)
http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

waaa untung nyee.... tahniah , btw aidyah follow mycherita.. #404

http://aisyahambris.blogspot.com

singgah dan follow sini dari blog mialiana :)

wah tahniah...sy pun lama xcheck alexa

Tahniah :D datang singgah and follow dari blog mialiana

penah la check alexa ni sekali..hehe..
anyway salam perkenalan ya=)

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

congrats alexa menaik, Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


sat gi mengecil lah tu ... cayok !

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

tahniah... cikgu faiz datang dari segmen mialiana :)

Semoga terus berjaya MC... aamiin.. :)

wah...hbt blog akak..smoga bjaya ya

singgah dari segmen kak mia :)

salam ramadhan, dtg singgah dari segmen kak mia .=)

Assalammualaikum..

datang sini daripada segmen bloglist kak mia..

mselim3

assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia..selamat menyambut Ramadhan ;-)

betul2 ini semua semangattttt !! hehehe

teww teww kak mia dah bagi semangat.. apa lagi, hehehe..
husna pon dah mula menunjukkan perubahan..ssukaaa..:p

alexa rank-nya kecil banget ya. Keren :)

teruskan usaha..inshaAllah dapat yang terbaik :)

Tingkatkan lagi usaha! :) Kayuh pelan-pelan. Arol pun selalu bersemangat nak blogging lepas check ranking Alexa. Hehehe! :D

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top