Perkhidmatan Sewa Khemah, Kanopi dan Katering

Majlis kenduri sekarang ni tak tak kira musim, kalau dulu time cuti sekolah je, pasti ramai yang buat majlis kenduri. Sekarang nie, boleh dikatakan setiap bulan pasti ada yang buat majlis kenduri. tapi bila tiba time kenduri ni, pasti ramai yang pening nak cari sewa khemah, sebab kena tempah awal-awal. Kalau lambat tempah, memang khemah takde, masalah besar tu. Hari ini saya nak share sikit Perkhidmatan Sewa Khemah, Kanopi dan Katering yang ditawarkan oleh pihak NPNG Puncak Enterprise
perkhidmatan katering, sewa khemah kanopi, majlis perkahwinan, majlis kenduri, majlis sukan, sambutan hari jadi, majlis dalam dewan

Mereka ni menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan seperti katering, sewa khemah kanopi untuk orang ramai, pihak swasta dan agensi kerajaan bagi semua bentuk upacara atau majlis seperti majlis perkahwinan, majlis kenduri ( majlis akikah, majlis naik buaian, kenduri tahlil dan lain-lain), majlis sukan, sambutan hari jadi, majlis dalam dewan, majlis rasmi kerajaan dan sebagainya dengan harga yang murah. Mereka menyediakan pelbagai pakej dari yang ekonomi, sehingga la pakej yang eksklusif untuk mereka yang ingin kan kelainan bagi majlis mereka

sewa khemah murah, khemah bersih, khemah kenduri


Berikut adalah perkhidmatan yang mereka tawarkan :

Canopy piramid, Canopy arabian, Maxi tent, khemah piramid, khemah arab, khemah arabian

Khemah / Kanopi
Canopy piramid
Canopy arabian
Maxi tent

majlis di dewan, meja majlis rasmi, majlis kerajaan,

Setting Majlis
Meja bulat 10pax & 8pax
Kerusi plastik & banquet
Sarung kerusi plastik
Sarung kerusi banquet
Scallop mengikut tema
Skirtting meja mengikut tema
Meja makan beradab
Meja tetamu V.I.P
Buffet station
Perkhidmatan katering


sewa scallop dan skirtting meja mengikut tema, sewa khemah majlis

Penghantaran adalah percuma
* Mengikut terma dan syarat

Lokasi perkhidmatan : Seluruh Negeri Perak ( Terutama area Bagan Serai, Taiping, Kemunting, Gunung Semanggol , Changkat JeringParit Buntar, Batu Kurau, Kuala Kangsar, Ipoh dan Kerian Nibong Tebal ( penang ). ( Lain-lain tempat boleh dirunding )

sewa scallop dan skirtting meja mengikut tema, sewa khemah majlis

sewa pelamin murah, pelamin dan khemah kenduri murah


Jadi sekiranya ada yang merancang untuk membuat sebarang majlis dan ingin mencari Perkhidmatan Sewa Khemah Kanopi dan Katering yang terbaik untuk majlis anda, boleh lah menghubungi :

NPNG Puncak Enterprise
No 44 Jalan Taiping, Masjid Tinggi
34300 Bagan Serai, Perak, Malaysia

Ahmad Hasansalahuddin Salleh
Intan Malini Lazin
Telefon : 019-336 8922

Facebook fanpage : www.facebook.com/sewakhemah


Berita baik.. : Nak dapat harga diskaun hebat untuk sewa khemah ini? anda cuma nyatakan info yang anda dapat, adalah dari blog Mycherita kepada pihak NPNG, pasti ada harga diskaun menarik menanti anda.. ^_^

psstt.. Ada sapa-sapa nak beriklan di MyCherita..? anda boleh klik sini.
Tag : Advertorial
5 Comments for "Perkhidmatan Sewa Khemah, Kanopi dan Katering"

Wah...cntik2...
Nice sharing...

baiklah..jika ada rakan2 dari perak yang memerlukan nanti saya akan panjangkan entry ini...

Regards,
-Strider-

Info yg bagus ni MC.. cuti sekolah mcm ni pasti bnyk permintaan kan...

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top