Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).


Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapan untuk soalan "Kemana Sally nak pergi kali ni?"
MyCherita rase mungkin sally mahu pergi ke pantai kot, sebab tengok gambar GA tu. Maybe dalam mungkin, saya pilih pantai di negeri sabah. 

Apa-apa pun, selamat bercuti buat Sally. Enjoy your holiday  ^_^
Tag : Giveaway
20 Comments for "Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)."

Assalamualaikum.. semoga berjaya dan murah rezeki. sheila pun joined gak. hiewhiew ~~~

Good luck and all the best bro...

Regards,
-Strider-

All the best..
saya baru buka blog yang da lama ditinggal kan..
slm ukhwah..

Semoga berjaya..hee..dpt mkn kek best nim

waalaikumussalm.. semoga anda juga berjaya ya..terima kasih singgah sini.. :-)

assalammuaalikum dear.. zara dtg singgh dr segmen yg sma.. hoho.. all the best dan selamat bsegmen ! ^^ ari tuu zara jawab sally pegi korea plaa.. hahaa..

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top