SlimFast Diet by My Beauty Herbs

SlimFast Diet by My Beauty Herbs

Alhamdullilah, buka blog pagi ini terbaca,saya terpilih untuk menjadi salah seorang perserta untuk mencuba produk SlimFast Diet dari My Beauty Herbs. Giveaway ini di anjurkan oleh kak mia, seorang sifu blogger sumber inspirasi saya : www.mialiana.com

Seramai 40 orang blogger berjaya terpilih dalam pencarian GA ini. Sebenarnya kak mia dah umumkan pada 10 hb Mac hari tu, cuma saya baru hari ini berkesempatan membuka blog saya kerana bercuti. Terima kasih kak mia, dan pemilik produk ini kerana memilih saya. Insyallah, saya akan membuat review tentang produk SlimFast Diet ini. p/s : Teruja ni nak kurus..hehehe
20 Comments for "SlimFast Diet by My Beauty Herbs"

Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki. bestnya... sheila singgah dan klik tabung nuff sini ya ~~~

tahniah! sally pun dapat jugak..hehehe...rezeki :D

Tahniah.....

tahniah ye...nak tau resultnya nanti...

Tahniah MC... semoga terus sukses ye.. :)

wslm..alhamdulilah.. terima kasih ye sheila..

tahniah juga sally.. sama ler kite berdiet..hehehe..

terima kasih...result??? itu yg riso sgt tue... ^_^

congratssss ya... semoga berhasil..

tenkiu kak.. moga-moga berhasil ler hendak nye... ^_^

murah rezeki die kan? ehee. nnti kongsi la mcm mne perasaan boleh kurus. bella nak dptkan sumber inspirasi ni =)

alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus murah rezeki.. :D

<333 hihihi can't waittt heheheeheh :D

Tahniah MC & good luck ya!!! tak sabar nak tengok hasilnya...

Tahniah.. Nnt pakat nk tgk hasilnya...

Wah tahniah !! kena sahut cabaran Dan terima APA jua dugaan.

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top