Pengomen Tegar Mycherita.com Bulan May 2014

MyCherita, KhirKhalid, Maria Firdz, RDZ Z, Huna Zahidi, Muhammad Khairuddin Lim, Naniey Jemiey, memet lenggeng, Azlan Strider
Top 8 Monthly Commentator Blog MyCherita

Maaf kerana lambat membuat entri ini. Apa-apa pun tahniah kepada blogger di atas berjaya masuk ke dalam Top 8 Monthly Commentator Blog MyCherita bagi bulan May 2014.Segmen ini adalah  bagi menghargai pengomen tegar di blog MyCherita. Ribuan terima kasih saya ucapkan pada anda semua yang selalu support dan tak jemu datang ke sini membaca entri di mycherita yang tak seberapa. Walaupun untuk bulan mei ini saya tidak banyak membuat entri, tetapi masih ada lagi yang setia mengunjungi blog ini. Sebagai penghargaan kepada mereka, disini saya sediakan link ke senarai blogger Top 8 Monthly Commentator MyCherita blog. Apa kata anda singgah ke blog terhebat ini. tak rugi singgah ke blog mereka.  Link blog mereka ini juga akan disenaraikan didalam bloglist Sumber Inspirasi Mycherita.










Juga tidak lupa juga pada silent reader blog MyCherita. Sokongan anda juga tetap saya hargai. Terima kasih sangat-sangat diatas sokongan anda semua. Saya doakan anda semua anda semua berbahagia selalu dan dilimpahi rezeki yang melimpah ruah dari allah yang maha Esa. Amin.
11 Comments for "Pengomen Tegar Mycherita.com Bulan May 2014"

Assalammualaikum..mycherita,

tahniah kepada mereka2 yang tersenarai.. blogger ini adalah sangat rajin dan kesungguhan mereka mselim3 sangat teruja.. terbaik tak rugi kenal dengan mereka2 nie...

mselim3

Eh... Saya ada.. Terima kasih... Tahniah buat semua...

Alhamdulillah... t kasih MC.. tahniah juga kpd rakan blogger yg lain2 ye.. :)

eh..tersangkut jugak ye..hehehe..
terima kasih atas penghargaannya MC..:)

tahniah untuk pengkomen tegar blog ini..

Tahniah...nak rjn2 komen sini lah jg..btw,done follow sini

Thanks MC & Tahniah semua..

singgah dr segmen kak mia... :)

malas BW pun ada tersenarai jugak eh..alhamdulilah..hehe

oh...terima kasih, ada juga terselit di situ...

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top