Cara Semak Keputusan SPM 2013 melalui SMS


Kementrian Pendidikan Malaysia Menyediakan Perkhidmatan Semakan Keputusan SPM melalui mySMS 15888.

Taipkan:  SPM< jarak >Angka Giliran

Hantar ke: 15888


Perkhidmatan ini akan diaktifkan pada:
pukul 10 Pagi 20 Mac 2014 dan akan ditamatkan pada 11.59 Malam 26 Mac 2014


Sumber : moe.gov.my

Note :
Semoga adik-adik yang berdebar-debar nak amik result SPM tu berjaya dapat result yang bagus, 
dan mungkin ada diantara adik-adik yang kurang berjaya. Cool ok.!! bukan bermakna anda tak berjaya terus, masih banyak lagi peluang yang lain untuk anda berjaya. Teruskan berusaha. Good luck for all of you.
7 Comments for "Cara Semak Keputusan SPM 2013 melalui SMS"

Sungguh memudahkan... t kasih atas info MC.. :)

Teringat kngn amik result spm dulu..

Good luck adik-adik semua...

Tinggal berapa hari jer lagi ... hahaha mesti semua tengah suspen tunggu result SPM keluar tu... Semoga cemerlang anak-anak semua :D

Oh my garnier ! lusa dah kluar kn ?? mesti dapdipdup pelajar2 yg tggu result ni.. hehehe

huhhh.............
sampai hati T_T
hehehehe terima kasih!!! qila memang blank sebenarnya so nak jugak lah hehehhehe. terima kasih tau hihihi. qila dah draft dah ni hikhik. tinggal tekan button send je ni hari khamis ekeke

TOP 8 MONTHLY POPULAR POSTS

Back To Top